Miskolc

Harcos döntetlen a kiesőjelölt Győrrel

A bajnoki mérkőzésen ezúttal senki nem tudott gólt szerezni

Diósgyőri szurkolóként sok ilyet láttunk már, hogy egy pici megbotlás is elindíthat végzetes sorozatokat, reméljük ez a mostani eset nem ebbe a kategóriába fog tartozni. Történt ugyanis, hogy ma este 5.503 néző előtt egy nyögvenyelős döntetlent játszott a DVTK, a harmatgyenge Győri ETO ellen.

A srácok mentségére legyen mondva próbálkoztak, futottak, mentek előre és nem ölbe tett kézzel várták a meccs végét. A csalódott szurkolók már elindultak a kijáratok felé, amikor is történt egy különleges eset, a Győri ETO kapusa piros lapot kapott a meccs lefújása után. Így egy darabig más opció után kell néznie Liptákéknak kapus poszton.

A DVTK bebiztosította az 5-ik helyét a tabellán, de tudva azt hogy a 12 csapatos első osztályban a bent maradáshoz matematikailag 38 pont szükséges, ezért a 8 pont soványka ehhez. A DVTK eddig szezonbeli hat mérkőzéséből kettőt volt képes megnyerni. Még tíz mérkőzést kell nyerni ennek eléréséhez.

“A Kassa ugyancsak döntetlent játszott a sereghajtó Szakolca otthonában, így a testvércsapatunk sem dőlhet hátra.”

Holnap az NB2-ben a Mezőkövesd és a Kazincbarcika folytat izgalmas küzdelmeket, az NB3-ban az Eger és a Salgótarján csapatainak szurkolhatunk, hiszen ők is a DVTK család részei.

Végeredmény: DVTK – Győri ETO : 0:0

Nézőszám: 5.503 fő

Helyszín: Miskolc, DVTK Stadion

Meccs jegyzőkönyve: www.eredmenyek.hu

 

Exit mobile version